Hurtig levering: 1-3 hverdage - Fri fragt ved køb over kr. 599

L’Ostal cazes – Rosévin

DKK 95.00 (DKK 76.00 ex.moms)


Pris pr. flaske v. køb af min. 6 flasker.

L’Ostal cazes – Rosévin
75,00 kr
Antal

Tilføj til kurven

L’Ostal cazes Rosé 12,5%
En smuk sart lyserød farve, med en liflig duft af blomster og friske røde bær. Tørrede rosenblade bidrager til en sødlig og svagt parfumeret duft og smag, der komplementeres af frugtige noter fra modne hindbær og jordbær. L’Ostal cazes Rosé er en mineralske vin med dybde og struktur.
L’Ostal cazes er god til: aperitif, frugt og nødder. L’ostal Rosé er bedst til en sprød og behagelig smagsoplevelse imens de andre er i haven.
Flere af de store slotte i Bordeaux land op i Sydfrankrig i starten af det 21 århundrede. Og Jean Michel Cazes familien som ejer Chateau Lynch Bages i Pauillac havde gennem flere år kigget efter det rette sted. Og i 2002 fandt de det helt rigtige i hjertet af Minervois i den lille by La Livinière. Der have Cazes familien mulighed for at købe 2 små sammenhængeden ejendomme som tilsammen gave Cazes familien 60 ha. med vinmarker og 25 ha. med oliven træer.
Vingården fik navnet l’Ostal som betyder hus og familie. En omfattende restaurering af vingården og markerne tog sin begyndelse og i dag frembringer Domaine l’Ostal Cazes bemærkelsesværdige rødvine og ikke mindst en meget flot Rosé som mest af alt minder om de bedste Provence rosé’er.
Druer: 50% Grenache og 50% Syrah

Kategori: