Hurtig levering: 1-3 hverdage - Fri fragt ved køb over kr. 499

Kan sendes mod fragtgebyr

  • Sale!
    kr. 999.00 (kr. 799.20 ex.moms)
    Pris pr. stk/flaske
    Verdens mest bæredygtige forklæde med justerbare seler på tværs af ryggen. Selerne giver en unik pasform og gør den bæredygtig i mere end én forstand. Vi er ikke i tvivl om, at det bliver det foretrukne forklæde af mange i restaurationsbranchen og alle med en passion for god mad og vino. Udover komforten vil du se professionel og fashionabel ud på samme tid med vores nye upcycled forklæde med seler. Forklædet er håndlavet i Europa af genanvendt læder, "morfars" aflagte seler og en bagside lavet af gamle plastikflasker. Forklædet har allerede fra start en skøn patina og alle forklæder er unikke. Regelmæssig brug og tidens gang vil dog skabe yderligere patina og en blød glans der gør forklædet smukkere som tiden går. Du køber et forklæde til næste generation. Og skulle du ønske at udskifte det med et nyt, kan du altid benytte dig af vores tilbagekøbsgaranti der gør, at du får 50% på et nyt forklæde ved, at indlevere dit gamle Better World Fashion forklæde. Forklædet fås i sort og brune nuancer.  OG NU INCL. GRATIS GRILLHANDSKE I SAMME FARVE - BRUN ELLER SORT PAKKES I GAVEKASSE
  • Sale!
    kr. 399.00 (kr. 319.20 ex.moms)
    Pris pr. stk/flaske

    The Passerina grape is an old variety grown in central Italy, especially in Terre di Chieti in the Abruzzi, but you don’t see it as much on labels as the better-known Pecorino because it’s often blended and also used for sparkling wines and Vin Santo. Perhaps its versatility, together with high yields (one of its synonyms, Pagadebit, means ‘pays the debts’), have stood in the way of a higher-flying solo career.

    This, anyway, is pure Passerina, organic and full of charm. It’s not an aromatic powerhouse of a variety like, say, Sauvignon or Riesling, but it has much more to say for itself than the average Pinot Grigio – in this case, fresh stone-fruit, pear and citrus with hints of blossom and almond, a supple, creamy textured, medium-bodied palate and gently refreshing grapefruit acidity. It doesn’t shout but it has real presence. Drink it as an aperitif or with antipasti, vegetable gratins, simple pasta, fish, seafood or chicken. 12.5%.

    As a partner, try Boccantino's Susumaniello 2016, a powerful, dark-cherry, plum and peppery-spice flavoured red made in Puglia from a grape variety even less often bottled as a varietal wine than Passerina (£11, The Daily Drinker).

  • Sale!
    kr. 450.00 (kr. 360.00 ex.moms)
    Pris pr. stk/flaske
    Aromaer af gule ferskner og modne nektariner, strejf af lynghonning og citronmelisse, understøttet af nytærsket hø og kanelsukker. Små glimt af egetræsfadet kommer til syne på paletten med kanel og varmekrydderier, der udmærker kompleksiteten fra en fadlagret vin.
    Druerne til denne vin er fra vingårde i Sydaustralien, hvor der er  nem adgang til diverse og rige jordbundsforhold. Vinen er produceret ud fra en minimal interventions filosofi med brugen af vildgær, malolaktisk gæring, lees-kontakt og et nedtonet egetræsfad.
    Nydes eksempelvis med grillede rejer, saltsyltet citron eller couscous salat med avocado, koriander og lime.

Titel

Go to Top