Hurtig levering: 1-3 hverdage - Fri fragt ved køb over kr. 599
 • DKK 59.00 (DKK 47.20 ex.moms)
  Pris pr. flaske v. køb af min. 6 flasker.
  Sprød rosevin direkte fra den spanske sol, noter af jordbær og overmodne hindbær i duften, en sommervin i den prisbillige ende af skalaen men alle pengene værd. Enjoy
 • DKK 89.00 (DKK 71.20 ex.moms)
  Pris pr. flaske v. køb af min. 6 flasker.
  Fine aromaer af vandmelon og jordbær. Nyd den bløde og frugtagtige rosé til lette retter.
  Super lækker "hverdags" rosé - og så i en lækker 1,0 ltr flaske.
 • Out of stock
  DKK 95.00 (DKK 76.00 ex.moms)
  Pris pr. flaske v. køb af min. 6 flasker.
  Melon, jordbær og hindbær hældes ud af glasset. Frisk drikkeglæde med typisk Spätburgundernoter 
  og livlig syre i finish.
 • DKK 98.00 (DKK 78.40 ex.moms)
  Pris pr. flaske v. køb af min. 6 flasker.
  "The Daily August"  Rose er Kesselers bud på en klasse rose - smagfuld, let frugt og fantastisk sommer rosé. August Kesseler driver en vingård i Rheingau, med oprindelse i Assmannshausen, og dyrker kun Pinot Noir og Riesling. Dette er de dominerende druesorter i Rheingau og på samme tid de to figurhoved for tysk vinproduktion i udlandet. Kessler vinmarker er udelukkende VDP-klassificerede Erste Lagen und Große Lagen, der er spredt over hele Rheingau. Den nedre Rheingau er kendetegnet ved skifferholdige og stejle placeringer langs Rhinen. I midten og foran Rheingau er jordbunden mere klodsende, og Rhindalen mere omfattende. Den primære druesort her er hovedsageligt Riesling. Arbejdet på de stejle skråninger er særlig udmattende, men det drømmeagtige landskab og den ekstraordinære kvalitet af vinene, der stammer herfra, retfærdigør det hårde arbejde og hver eneste svedperle.
 • DKK 100.00 (DKK 80.00 ex.moms)
  Pris pr. flaske v. køb af min. 6 flasker.
  Baglietti Rosé Ekstra tør nr. 7 er en økologisk spumante rosé med en rig duft af hvid fersken, citrus og sommerbær. Smagen er elegant og tør med hint af hindbær, citrus og mandler. Kombineret med en velafbalanceret syre og fuldstændig tør finish, oppebærer vinen en fantastisk fylde. Baglietti nr. 7 er også helt organisk fra start til slut. Området, hvor druerne dyrkes, er beskyttet af bjerge, men også meget rig på hav og floder, hvilket giver optimale betingelser for dyrkning af rige, generøse og frugtfulde vine. Vinen bør serveres kold (6-8 grader).
 • DKK 59.00 (DKK 47.20 ex.moms)
  Pris pr. flaske v. køb af min. 6 flasker.
  Sødmefuld californisk rosevin med masser af sødme i smagen, jordbær og hindbær noter.
 • Tilbud
  DKK 65.00 DKK 50.00 (DKK 40.00 ex.moms)
  Pris pr. flaske v. køb af min. 6 flasker.
  Delikat rosa farve. Cavaen har en let kulsyre og fine bobler. Elegant og kompleks med en intens aroma af røde frugter. Tør og forfriskende med en god syrlighed og velafbalancerede bobler.
 • DKK 135.00 (DKK 108.00 ex.moms)
  Pris pr. flaske
  Unik i sin slags - orange, semi-sparkling og semi-tør vin, der imponerer med sin karakteristiske og her ukendte traditionelle vinification. Den er fremstillet af den grønne drue, Debina, med tilsætning af en ganske lille mini procentdel af den blå drue, Vlahiko. Det er en særlig type vin, som har genoplivet den traditionelle halvmousserende vin i Ioannina, der tidligere blev produceret her. Det naturlige karbonat afslører en rigdom af ​​smag og aromaer med en let lille sødme, der blander sig sammen med alle de andre elementer heriblandt lette tanniner. Nydes iskold som aperitif, til hovedretter med fedme og sødme, til desserten - evt. sorbet - eller til osten. En temmelig all-round krabat.
 • Out of stock
  DKK 198.00 (DKK 158.40 ex.moms)
  Pris pr. flaske
  Speciel flaske fra Emidio pepe, de siger selv den er lavet som rosevin men det kan også gå som en meget lys rødvin, vil jeg kalde den da jeg smagte den første gang, utrolig lækker let drikkelig vin. Nyd den, meget begrænset antal, kun 1700 flasker produceret.
 • DKK 95.00 (DKK 76.00 ex.moms)
  Pris pr. flaske v. køb af min. 6 flasker.
  L'Ostal cazes - Rosévin 75,00 kr Antal Tilføj til kurven L'Ostal cazes Rosé 12,5% En smuk sart lyserød farve, med en liflig duft af blomster og friske røde bær. Tørrede rosenblade bidrager til en sødlig og svagt parfumeret duft og smag, der komplementeres af frugtige noter fra modne hindbær og jordbær. L'Ostal cazes Rosé er en mineralske vin med dybde og struktur. L'Ostal cazes er god til: aperitif, frugt og nødder. L'ostal Rosé er bedst til en sprød og behagelig smagsoplevelse imens de andre er i haven. Flere af de store slotte i Bordeaux land op i Sydfrankrig i starten af det 21 århundrede. Og Jean Michel Cazes familien som ejer Chateau Lynch Bages i Pauillac havde gennem flere år kigget efter det rette sted. Og i 2002 fandt de det helt rigtige i hjertet af Minervois i den lille by La Livinière. Der have Cazes familien mulighed for at købe 2 små sammenhængeden ejendomme som tilsammen gave Cazes familien 60 ha. med vinmarker og 25 ha. med oliven træer. Vingården fik navnet l'Ostal som betyder hus og familie. En omfattende restaurering af vingården og markerne tog sin begyndelse og i dag frembringer Domaine l'Ostal Cazes bemærkelsesværdige rødvine og ikke mindst en meget flot Rosé som mest af alt minder om de bedste Provence rosé'er. Druer: 50% Grenache og 50% Syrah