• Sale!
  DKK 999.00 DKK 799.00 (DKK 639.20 ex.moms)
  Pris pr. stk/flaske
  Verdens mest bæredygtige forklæde med justerbare seler på tværs af ryggen. Selerne giver en unik pasform og gør den bæredygtig i mere end én forstand. Vi er ikke i tvivl om, at det bliver det foretrukne forklæde af mange i restaurationsbranchen og alle med en passion for god mad og vino. Udover komforten vil du se professionel og fashionabel ud på samme tid med vores nye upcycled forklæde med seler. Forklædet er håndlavet i Europa af genanvendt læder, "morfars" aflagte seler og en bagside lavet af gamle plastikflasker. Forklædet har allerede fra start en skøn patina og alle forklæder er unikke. Regelmæssig brug og tidens gang vil dog skabe yderligere patina og en blød glans der gør forklædet smukkere som tiden går. Du køber et forklæde til næste generation. Og skulle du ønske at udskifte det med et nyt, kan du altid benytte dig af vores tilbagekøbsgaranti der gør, at du får 50% på et nyt forklæde ved, at indlevere dit gamle Better World Fashion forklæde. Forklædet fås i sort og brune nuancer.
 • Sale!
  DKK 299.00 DKK 250.00 (DKK 200.00 ex.moms)
  Pris pr. stk/flaske
  Verdens mest bæredygtige grillhandske. -passer perfekt til forklædet: Vi er ikke i tvivl om, at det bliver det foretrukne forklæde af mange i restaurationsbranchen og alle med en passion for god mad og vino. Udover komforten vil du se professionel og fashionabel ud på samme tid med vores nye upcycled forklæde med seler. Forklædet er håndlavet i Europa af genanvendt læder, "morfars" aflagte seler og en bagside lavet af gamle plastikflasker. Forklædet har allerede fra start en skøn patina og alle forklæder er unikke. Regelmæssig brug og tidens gang vil dog skabe yderligere patina og en blød glans der gør forklædet smukkere som tiden går. Du køber et forklæde til næste generation. Og skulle du ønske at udskifte det med et nyt, kan du altid benytte dig af vores tilbagekøbsgaranti der gør, at du får 50% på et nyt forklæde ved, at indlevere dit gamle Better World Fashion forklæde. Forklædet fås i sort og brune nuancer.
 • Sale!
  DKK 678.00 DKK 399.00 (DKK 319.20 ex.moms)
  Pris pr. stk/flaske
  Med dette super fede sæt fra Do Your Gin, kan du lave din helt egen gin, og denne fantastiske gaveæske indeholder alt det der skal til. Incl. 1 flaske vodka base.
   
  Der medfølger forslag til opskrifter, så du kan gå igen med at eksperimentere. Du bestemmer selv dine smage, og kan sammensætte din gin på kryds og tværs med de 12 forskellige botanicals (ingredienser), der følger med i denne lækre sag. Så lav din egen fede gin på en base af vodka eller anden spiritus - teoretisk set er der over 370 millioner forskellige smags-nuancer med de forskellige krydderier der medfølger. Gaveæsken indeholder:
  • Friske enebær i glasrør.
  • 12 forskellige krydderier i glasrør.
  • 2 tomme glasflasker på 350 ml.
  • 1 metal-tragt
  • 3 opskrifter på gin.
  • 4 drinks-opskrifter
  • Labels til din drink
  • 1 flaske 37,5 cl Vodka
  Dette sæt egene sig perfekt til gave, både til gin entusiaster men også til de fleste andre som ønsker en sjov oplevelse med noget rigtig sjovt og hyggeligt.
   
 • Sale!
  DKK 399.00 DKK 350.00 (DKK 280.00 ex.moms)
  Pris pr. stk/flaske
  Smagekasse -  4x5cl gin og 4x20cl tonic -  
Go to Top