Vores mission og DNA

Omnoms mission er at fremstille den bedst mulige chokolade ved hjælp af ingredienser af højeste kvalitet. Hver enkelt – kakaobønner med en oprindelse fra Madagaskar, Tanzania og Nicaragua; organisk sukkerrør; naturligt islandsk mælkepulver – kommer individuelt med omhu, idet etik, bæredygtighed og gennemsigtighed er kernen i processen. Bæredygtighed starter med sporbarhed: Omnom køber ingredienser direkte fra landmænd for yderligere at hjælpe med at vurdere de sociale, miljømæssige og økonomiske konsekvenser af sine indkøb.

Islands unikke økosystem er rig på vulkansk jord, sump, aske og endemiske planter, der kreativt kan fremstilles til ingredienser. Disse islandske elementer er en del af Omnoms DNA. Island er et sted, hvor alt er muligt; Omnom omfavner denne holdning.

Omnoms æstetik er unikt både barok og minimalistisk, inspireret af fantastiske skabninger, surrealisme, popkunst og moderne nordisk arkitektonisk design. Omnom er visuelt defineret af sin tatoverede bestiary.

I modsætning til traditionelle chokoladeplader kommer Omnoms chokolade ikke i firkanter, men snarere i geometriske skår. Håndlavet på Island i små partier, tilbyder Omnom premium chokolade med oprindelig oprindelse, Island-inspirerede barer, sæsonbetonede smag og Krunch, Omnoms chokoladedækkede maltkugler.